Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultari bilaterale intre ministerele Afacerilor Externe ale Romaniei si Regatului Bahrain

ro

10 Feb, 2010 20:37 596 Marime text

Consultări politice bilaterale între ministerele Afacerilor Externe ale României şi Regatului Bahrain

Secretarul de stat pentru afaceri globale Doru Costea a avut, între 9 şi 10 februarie 2010, la Manama, consultări politice bilaterale cu Nizar Al Baharna, ministru de stat pentru Afaceri Externe al Regatului Bahrain.

Agenda convorbirilor a cuprins subiecte relevante pentru stadiul dezvoltării relaţiilor româno-bahreineze în plan politic, economic şi sectorial, precum şi un schimb de vederi pe teme de interes comun ale agendei internaţionale şi ale situaţiei regionale. A fost abordat, de asemenea, stadiul relaţiilor dintre Uniunea Europeană şi Consiliul de Cooperare al Ţărilor Arabe de la Golf, precum şi rolul celor doua ţări în impulsionarea acestor relaţii.

Totodată, demnitarul roman a fost primit de Ali Saleh, preşedintele Consiliului Shoura al Regatului Bahrain (parlamentul) şi a avut o întrevedere cu Abdulrahim Naqi, Secretarul general al Federaţiei Camerelor de Comerţ ale Golfului.

Programul vizitei a mai cuprins o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Bahrain şi o vizită la Centrul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Resurselor Umane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii