Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa internaţională „Shaping the regional identity of the Black Sea in its relations with Europe. BSEC at 20 and after Bucharest" - dezbatere şi analiză a procesului de transformare al OCEMN

ro

13 Jun, 2011 22:33 587 Marime text

Secretarul de stat pentru afaceri europene Bogdan Aurescu participă luni, 14 iunie 2011, la deschiderea conferinţei internaţionale „Shaping the regional identity of the Black Sea in its relations with Europe. BSEC at 20 and after Bucharest", organizată de Institutul Diplomatic Român, în colaborare cu Centru pentru Studii Internaţionale şi Europene al Universităţii Kadir Has din Istanbul, cu sprijinul Black Sea Trust Bucureşti.

Conferinţa se va concentra pe viitorul rol şi potenţial al Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN) în perspectiva celei de a 20-a aniversari de la crearea sa, în 2012. Evenimentul este organizat în vederea analizării posibilităţilor de transformare şi adaptare a Organizaţiei pentru a funcţiona mai eficient în contextul evoluţiilor dinamice care au loc în mediul internaţional. Discuţiile vor acoperi procesul de reformă al OCEMN în perspectiva Summit-ului aniversar de la Istanbul din 2012, lecţiile învăţate până în prezent, posibilităţi de acţiune în viitor şi interacţiunea cu UE şi cu alţi actori interesaţi de dezvoltările din regiunea Mării Negre.

Conferinţa va avea loc la sediul IDR - Primăverii nr. 17, Bucureşti, începând cu ora 9:00 şi este deschisă accesului presei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii