Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Turcia - condiții meteorologice nefavorabile în zona Edirne - Istanbul - Bursa

ro

09 Jan, 2017 18:40 975 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Turcia, zona Edirne – Istanbul – Bursa, că autorităţile competente din aceste localităţi au avertizat în privința vântului şi ninsorilor abundente care vor continua în următoarele zile şi care vor îngreuna considerabil circulaţia aeriană, auto, navală şi feroviară. În prezent, se circulă dificil, în condiţii de iarnă, pe majoritatea drumurilor din zona Edirne – Istanbul – Bursa (inclusiv Tekirdag, Kocaeli,Yalova).

Având în vedere că aeroporturile Ataturk şi Sabiha Gokcen din Istanbul sunt puncte importante de tranzit către alte destinații, se recomandă cetățenilor români care călătoresc din / spre Istanbul, sau doar tranzitează aeroporturile din metropolă, să verifice permanent actualizările programului aerian, foarte multe curse având întârzieri considerabile sau fiind anulate.
Informații actualizate cu privire la condițiile meteorologice sunt disponibile pe site-ul https://www.mgm.gov.tr/en-US/forecast-5days.aspx.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro/> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii