Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul de carte juridică, poliţistă şi civică al M.A.I., ediţia a XIX-a

ro

11 Nov, 2015 14:05 1718 Marime text
Miercuri, 11 noiembrie 2015, la ora 13.30, are loc deschiderea celei de-a XIX-a ediţii a Salonului de carte juridică, civică şi poliţistă, care se desfăşoară în perioada 11-14 noiembrie a.c.
 
Manifestarea este organizată de Editura Ministerului Afacerilor Interne din cadrul Centrului Cultural al M.A.I. şi reuneşte 21 de trusturi şi case editoriale de prestigiu, incluzând editurile din sistemul de siguranţă naţională, care vor organiza lansări şi prezentări de carte din producţia editorială proprie.
 
În cadrul festivităţii de deschidere a Salonului vor fi decernate premiile pentru cele mai valoroase cărţi profesionale apărute sub egida Editurii M.A.I. în anul 2014, precum şi premiile pentru creaţiile participante la Concursul de romane poliţiste, ediţia a III-a şi la Atelierele de creaţie „Police Writer”, la care au participat studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, ai Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” şi elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.
 
Preşedintele celei de-a XIX-a ediţii a Salonului de carte juridică, civică şi poliţistă este doamna chestor de poliţie Irina Alexe, care va participa la manifestările prilejuite de acest eveniment.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii