Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - Centru Comunicare Constanta

ro

31 May, 2012 16:44 1626 Marime text

În data de 30 mai a.c., poliţiştii Secţiei 1 din municipiul Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unei altercaţii între două persoane la sediul de campanie al unui candidat la alegerile locale.

Evenimentul a avut loc între un agent de pază, respectiv un poliţist local ca urmare încercării de a se demonta două bannere electorale conform Hotărârii Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 1 Constanţa.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor lua măsurile legale în consecinţă.

Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada 10 mai - 10 iunie 2012, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul nerespectării legislaţiei electorale.

Pe paginile de internet ale structurilor M.A.I. din judeţul Constanţa au fost postate o serie de informaţii pe această temă - afişe, pliante, spoturi audio-video, preluate din campania derulată la nivel naţional.

Pentru sesizarea unei fapte care încalcă prevederile legislaţiei electorale cetăţenii pot apela 112, iar pentru mai multe informaţii pot accesa pagina web www.votlegal.mai.gov.ro.

CENTRUL JUDEŢEAN DE COMUNICARE CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii