Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un câine a refuzat să plece din mijlocul străzii, acolo unde stăpâna lui își pierduse viața!

ro

10 Mar, 2016 07:52 8260 Marime text
 
Toată lumea știe că cel mai bun prieten al omului este câinele. Că lucrurile stau așa ne-o demonstrează Paco, un cățel din statul american Florida care a devenit cunoscut în întreaga lume atunci când a refuzat să părăsească locul în care stăpâna sa a fost ucisă.

Femeia a fost omorâtă într-un mod crunt. Ea se plimba împreună cu cațelul ei când a fost agățată de un camion și târâtă pe asfalt zeci de metri. Câinele ei s-a dus imediat lângă ea și nu s-a mișcat până când a venit ambulanța la fața locului. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru ea.

De atunci, Paco nu s-a mai mișcat din drum. A rămas pironit în locul în care a murit stăpâna lui. Oricât au încercat oamenii să-l miște nu au putut. La un moment dat, câinele a fost luat pe sus de ceilalți membri ai familiei și dus acasă. A fugit și s-a așezat iar în drum. L-au luat din nu și au avut grijă să nu îl mai scape din ochi.

Iată încă o dovadă că un câine poate avea uneori sentimente mult mai profunde decât unii oameni, iar asta ar trebui să ne dea de gândit... 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionuț 12 Mar, 2016 09:27 "Iată încă o dovadă că un câine poate avea uneori sentimente mult mai profunde decât unii oameni" Nu că poate avea... chiar are și nu decât unii oameni ci chiar toți. Ar trebui să luăm exemple, să fim devotați apropiaților noștrii, să numai fim așa de umilitori, așa de fără suflet. Majoritatea când văd un animal care nu le place sau că este amărât aruncă cu pietre... îl lovește și îl umilește în ultimul hal... asta în loc să-i facă viața mai bună încercând să-l ajute sau măcar să nu facă nimic decât să-l umilească. Iar asta este valabil și în cazul oamenilor. Trist în ce ne-am transformat !