Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Temperaturi incredibile la prima oră a dimineţii

ro

17 Jun, 2016 09:30 1652 Marime text
Vremea de afară pare că s-a dat cu totul peste cap, având în vedere că în această dimineață la ora 6.00 s-a înregistrat în țar o temperatură care ar fi trebuit să se înregistreze abia la orele prânzului, este vorba despre 32 de grade Celsius la prima oră a dimineții, lucru care pare anormal pentru mulți dintre noi.
 
De asemenea, la această oră (9.00) sunt temperaturi cuprinse între 21 și 29 de grade Celsius, resimțindu-se la soare și temperaturi de 35 de  grade în unemel locuri.
 
Vă reamintim că ieri, ANM a emis o informare meteorologică de disconfort termic, caniculă, dar și instabilitate atmosferică accentuată, începând de astăzi, de la ora 12.00, până mâine, la ora 23.00.
 
Conform meteorologilor, la nivelul asfaltului se vor resimţi temperaturi de 50 de grade Celsius.
 
Specialiștii spun că pe vreme de caniculă trebuie să consumăm cel puţin doi litri de apă, mai puţină cafea sau sucuri dulci, iar dacă întenţionăm să mergem în oraş, trebuie să ne oprim câte 10 minute o dată pe oră într-un spaţiu mai răcoroas.
 
Astăzi bucureştenii vor suporta şi temperaturi de 50 de grade Celsius la nivelul asfaltului, la soare, conform meteorologilor.
 
Constănţenii sunt mai norocoşi, având temperaturi la această oră de 27 grade Celsius. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii