Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România se topește Se anunță încă o săptămână de caniculă

ro

08 Aug, 2015 19:00 1172 Marime text
 
Vremea rămâne caniculară şi duminică, dar şi în săptămâna următoare, când România va fierbe la foc iute.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în vest şi in nord-vest, dar izolat si in celelalte zone de campie si de deal, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28...30 de grade în zona litoralului şi 37...38 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea ceva intensificări peste zi în Banat şi in Dobrogea.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 34 de grade, pe un fond de cer mai mult senin.

PROGNOZA METEO LUNI: vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în special în zonele joase din vestul, sudul şi estul ţării, cu temperaturi maxime cuprinse in general între 30 grade pe litoral si 37 de grade in Campia de Vest.

Indicele de disconfort termic temperatură-umezeală va atinge şi depăşi pragul critic de 80 la câmpie şi pe arii restrânse la podiş. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in buna parte a tarii. Vântul va sufla o idee mai alert doar in sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI rămâne călduroasă. După-amiaza va fi caniculă şi disconfort termic, temperatura maximă urmând a se situa în jurul a 35 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul, chiar daca isi face simtita prezenta, nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera.

PROGNOZA METEO MARŢI: va trebui sa suportam tot vremea calduroasa si chiar canicula după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zona montană, unde vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată, iar noaptea in sfarsit ajung si in în regiunile estice şi sud-estice nori mai grosi ce lasa averse insotite de tunete fulgere. Vântul va sufla mai tare în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29..30 grade in sudul litoralului şi 37 de grade in Campia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza, când şi disconfortul termic va fi accentuat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopţii, când trecător, cu precădere spre sfârşitul intervalului, vor fi posibile averse slabe şi descărcări electrice.

Din păcate, meteorologii nu anunţă prea curând o răcorire a vremii. Şi după jumătatea săptămânii viitoare va trebui sa suportam vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii