Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial despre cele două accidente rutiere produse în județul Constanța, în această după-amiază

ro

17 Apr, 2017 17:55 5212 Marime text
În data de 17.04.2017, ora 16:34, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat prin sistemul unic de urgență 112, pentru un accident rutier produs pe DN3, între localitășile Murfatlar și Ciocârlia de Sus (Cobadin), din care au rezultat 4 victime.

S-a alertat și direcționat catre locul accidentului două echipaje B2 SAJ din substația Cobadin și Stația Centrală, C2 SMURD și echipaj descarcerare. La locul solicitării au fost găsite șase victime, 5 adulți și un copil. O victima adultă era încarcerată. Victimele au fost transportate la SCJU Constanța: pasager, sex feminin 68 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare, șofer de sex masculin, 30 ani, fractură gambă, pasager încarcerat, conștient (tatăl minorului), sex masculin și un copil. Doi adulți, sex feminin, policontuzionați,  transportași ulterior la SCJU Constanța cu o ambulanță.
 
La aceeași ora de apel, Serviciul de Ambuanta a fost alertat prin 112 pentru un accident rutier — mașină răstumata între localitățile Lumina și Sibioara, pe DN22 Constanța-Tulcea. S-a alocat un echipaj tip B2 SAJ și au fost evacuate din mașină 2 victime, una dintre ele refuza transportul la spital, cealaltă de sex feminin a fost transportată la SCJU Constanța.

Citește și:

UPDATE Un alt accident la Murfatlar. Intervine descarcerarea (galerie foto)

UPDATE Mașină răsturnată în dreptul aeroportului Mihail Kogălniceanu
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii