Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea în această săptămână, în Dobrogea

ro

04 Dec, 2016 14:09 1620 Marime text
Potrivit Administraţiei Naţională de Meteorologie, săptămâna aceasta,  în Dobrogea, regimul termic va fi în scădere până la sfârșitul acestei luni, apoi va crește ușor, însă începând de mâine variațiile de la o zi la alta și de la o noapte la alta nu vor fi semnificative.

La începutul și sfârșitul primei săptămâni, valorile diurne vor fi apropiate de cele normale la final de noiembrie și început de decembrie și mai scăzute decât în mod normal, în această perioadă, în restul timpului; valorile nocturne, preponderent negative, se vor situa sub cele specifice perioadei, exceptând prima zi, când vor fi mai ridicate. În medie, maximele se vor încadra între 1 și 7 grade, iar minimele vor scădea de la 7 grade în dimineața zilei de 28 noiembrie, până la -3 grade în ultima zi a acestei luni, apoi vor crește pâna în jurul a -1 grad.

În cea de-a doua săptămână, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, îndeosebi în cursul nopților și al dimineților. Media, pe regiune, va fi de 5...6 grade la maxime și de 0...1 grad la minime. Probabilitatea pentru precipitații, în general slabe, va fi mai ridicată în perioada 6-11 decembrie, în restul timpului acestea fiind posibile doar trecător.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii