Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Sunt șanse de ploaie. Ce temperaturi sunt acum? Dar câte grade vor fi? Meteorologii știu și ne spun

ro

01 Nov, 2016 06:41 1838 Marime text
 
Potrivit meteoplus, astăzi, vremea va fi rece, pentru aceastã dată, temperaturile maxime urmând a se încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 5 grade.
 
În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul şi estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe.

Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte, în Moldova şi în Transilvania şi mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea.

Noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a ţării şi doar în extremitatea nordică va fi mai mult noros şi izolat vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe, ploi în zonele joase de relief şi predominant ninsori în nordul Carpaţilor Orientali.
 
Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, în special spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

La această oră în județ sunt 5 grade la Hârșova, Medgidia și Adamclisi și 6 la Mangalia și Constanța.

Meteorologii spun că azi sunt șanse mici de ploaie, la Constanța, dar sunt, iar temperatura maximă va ajunge la 10 grade ziua și 2 la noapte.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii