Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Extindere Cod Galben. Valabil pentru mâine. Ce ne așteaptă

ro

27 Jun, 2016 13:25 6519 Marime text
Administratia Națională de Meteorologie a emis acum câteva minute o extindere Cod galben de ploi și vijelii valabilă în mai multe zone ale țării, inclusiv în județele Constanța și Tulcea, pentru mâine între orele 10:00 și 22:00.

În intervalul menţionat, în zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. 
Începând din noaptea de marţi spre miercuri (28/29 iunie), aria manifestărilor specifice instabilităţii atmosferice se va restrânge treptat către partea de est şi sud-est a teritoriului, iar în cursul zilei marţi, 28 iunie, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii