Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cod galben de ploi în Tulcea. Cum va fi vremea la Constanța. La granița Dobrogei, acum, este Cod Portocaliu

ro

19 Jun, 2016 08:01 5704 Marime text
La Constanța va fi senin, în mare parte a zonei, maxima zilei va ajunge la 27 grade Celsius și ceea ce le place tare mult turiștilor șanse de precipitații zero,s pun specialiștii de la vremea.ido.ro.

Numai că la ora postării acestei știri este Cod Portocaliu de vijelie, averse, tunete și fulgere, la granița cu Dobrogea. Și de aici cine știe dacă mai putem înțelege ceva.

Totodată, meteoplus anunță că vremea va fi în general instabilă în regiunile intracarpatice şi în zona montană, iar în timpul zilei şi în Moldova, zone în care, pe arii relativ extinse, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vor fi condiţii de grindină, iar în vest şi sud-vest cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime, în uşoară scădere în sud şi sud-est, dar în creştere în restul ţării, se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei şi pe litoral şi 33 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade.

UPDATE 1, ora 9.33

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de COD GALBEN, valabilă azi, între orele 09.00 și 10.00, în județul Tulcea: Isaccea, Măcin, Carcaliu, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Luncavița, Văcăreni. Se vor semnala averse ce vor cumula peste 25 l/mp, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice frecvente.



Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii