Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident în zona comunei Istria, județul Constanța. Un autocar cu 15 pasageri, căzut în șanț

ro

07 Jan, 2016 09:20 3029 Marime text
 
În această dimineață a avut loc un accident în zona comunei Istria, județul Constața. Este vorba despre un autocar cu 15 pasageri care a căzut în șanț. Șoferul a fost cel care a sunat la serviciul de urgență. 

Potrivit primelor informații, incidentul a fost anunțat în jurul orei 5.38. 


Vom reveni cu informații. 
 

UPDATE 2, ora 11.05: 
 

Astăzi, în jurul orei 05.43, poliţiştii Sectiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un microbuz a fost scos de pe partea carosabilă în apropierea intersecției DJ 226 cu DJ 226 A, pe raza comunei Istria, județul Constanța.

Deplasându-se la fața locului, poliţiştii au constatat că un autobuz ce aparține unei societăți, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe ruta Mihai Viteazu – Constanța, în jurul orelor 05.30, venind din sensul Mihai Viteazu – Constanța, după ce a trecut de intersecția DJ 226 cu DJ 226 A, ajuns în dreptul unui podeț construit peste pârâul ce traverseaza DJ 226, din cauza ceții, ploii torențiale și a condițiilor de vizibilitate foarte reduse, s-a produs acvaplanarea autobuzului, acesta părăsind partea carosabilă și intrand în pârâu.

În autobuz se aflau 14 pasageri, care au părăsit imediat vehiculul, fără a exista victime, persoanele fiind preluate de către un alt autobuz al firmei de transport.



UPDATE 1, ora 9:55: 


Accidentul a avut loc pe DJ 226 în dreptul localității Nuntași. 

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, autocarul a părăsit partea carosabilă oprindu-se cu roțile din față într-o derea unde apa nu avea mai mult de 50 de centimetri. 

Au fost alertate atât autoritățile locale cât și unitățile de pompieri. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție Descarcerare Grea, o autospecială de tran sport vitime multiple, o barcă, două ambulanțe SMURD și una SAJ.

Pentru a putea interveni la aceast incident, au participat 26 de pompieri sub coordonarea inspectorului șef, care au evaluat situația la fața locului. Din informațiile primite de la șofer la fața locului, în autocar s-au aflat 15 pasageri care s-au autoevacuat în siguranță până la ajungerea forțelor de intervenție. 

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, ele fiind transportate de către reprezentanții primăriei la locuințele lor. 

În acest moment pompierii alături de autoritățile locale intervin pentru repunerea autocarului pe partea carosabilă.   


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii