Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vino la Medic Center Constanţa pentru o opinie medicală gratuită!

ro

18 Nov, 2016 00:00 18651 Marime text

Statisticile arată că pe locul 2 într-un clasament al cauzelor deceselor, mai ales în ţările industrializate, este cancerul, numit şi boala secolului al XX-lea. Cele mai răspândite forme sunt cancerul de plămân şi de sân, cancerul de stomac, colorectal şi de prostată, iar principala cauza a apariţiei cancerului este alimentaţia modernă, bogată în substanţe chimice şi foarte săracă în nutrienţi.
 
Diagnosticarea şi stabilirea stadiului unei forme de cancer presupun identificarea şi analiza cauzelor apariţiei bolii, teste şi analize medicale specifice, care trebuie păstrate pentru evaluările ulterioare. Alegerea tratamentului potrivit pentru diferitele forme de cancer este legată de tipul afecţiunii, de organul de la care a pornit, de tipul celulelor canceroase, dar şi de stadiul în care se află boala.

Opinie medicală gratuită oferită de medici din Turcia. 26 noiembrie 2016, Constanţa

Medic Center vine în sprijinul pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, prin organizarea unui eveniment care aduce la Constanţa medici specialişti în oncologie de la Centrul Medical Anadolu din Tucia. Profesor doctor Nazim Serdar Turhal, specialist de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, va oferi la Constanţa, sâmbătă, 26 noiembrie, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme de oncologie.

Dacă ai un diagnostic de cancer, te aşteptăm la evenimentul organizat de Medic Center cu analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de şase luni. Pentru că locurile sunt limitate, participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 26 noiembrie se face doar pe bază de programare.
 

Programări opinie medicală gratuită 26 noiembrie 2016, Constanţa:

- telefon: 0241 543 920 / 0735 550 999
- email: office@mediccenter.ro.
- adresa: Medic Center Constanţa, strada Timişana nr. 34, clădire BRD, etaj 4

 
Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 
Gazda evenimentului, Medic Center, reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicul specialist şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.

Află detalii despre Clinica Anadolu din Turcia, clasată în top 10 mondial pentru al treilea an consecutiv, pe site-ul Medic Center!

 


 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii