Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA îşi consolidează prezenţa în Constanţa Anunţă deschiderea unui Centru pentru Sănătatea Femeii şi a Copilului

ro

04 Dec, 2014 00:00 3213 Marime text


Reţeaua de sănătate REGINA MARIA anunţă consolidarea prezenţei în Constanţa prin deschiderea unui Centru pentru Sănătatea Femeii şi a Copilului. Noul centru va avea la bază o nouă abordare în relaţia cu pacientul, axată pe asigurarea confortului emoţional al acestuia. Astfel, centrul va oferi o experienţă nouă pentru pacienţi atât prin serviciile oferite, cât şi prin ambientul de care va dispune. Calitatea serviciilor şi confortul pacienţilor rămân prioritare, fiind asigurate cu ajutorul echipei de medici dedicaţi şi al aparaturii ultraperformante.

„Suntem prezenţi aici de peste şapte ani, având deja experienţă şi poziţie solide în segmentul serviciilor medicale de pe plan local, fiind recunoscuţi pentru calitatea serviciilor oferite. Analizând cererea tot mai mare pentru serviciile noastre medicale pe plan local, am decis ca, în prima parte a anului viitor, să deschidem un Centru pentru Sănătatea Femeii şi a Copilului de mari dimensiuni, într-o zonă strategică a oraşului“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Costin Leolea, Director General Campus Medical REGINA MARIA Constanţa.

Sănătatea femeii

Pacientele din Constanţa vor avea acces la standardele de calitate deja recunoscute ale Reţelei pentru servicii care ţin cont de stilul lor de viaţă şi le ajută să aibă grijă de sănătatea lor: obstetrică-ginecologie, dermatologie-estetică, nutriţie şi alte specialităţi dedicate. „Expertiza noastră la nivel naţional în sănătatea femeii ne permite să răspundem nevoilor pacientelor noastre altfel decât restul pieţei. Cei mai buni medici şi echipamentele de ultimă generaţie se vor regăsi într-un ambient confortabil şi intim, care va asigura confortul emoţional al pacientelor atunci când vin la medic“, a completat Costin Leolea.

Sănătatea copilului

Departamentul de pediatrie din cadrul noului centru va oferi o abordare inovatoare în tot ceea ce înseamnă experienţa copilului la medic, pornind de la modalitatea în care este pregătit pentru intrarea la medic, spaţiul de joacă amenajat după principiul învăţării prin joc şi până la interacţiunea cu medicul, care va fi bazată pe empatie. Acesta va include specialităţi conexe, precum: neurologie, ORL, oftalmologie, cardiologie, psihiatrie - toate cu aplicabilitate în sănătatea copilului. Noua unitate medicală va reuni cei mai buni medici în sănătatea copilului, va fi dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi va dispune de un laborator ultraperformant.

Campusul REGINA MARIA Constanţa

„Am investit constant în dezvoltarea echipei medicale şi în aparatură, ca parte a strategiei la nivelul întregului grup. Pentru noi, este esenţială asigurarea standardelor de calitate şi siguranţă a actului medical la cel mai înalt nivel“, a declarat Costin Leolea.
 
Campusul REGINA MARIA Constanţa asigură servicii integrate de policlinică, laborator şi imagistică. Beneficiază de competenţa a peste 80 de medici care acordă consultaţii pentru peste 30 de specialităţi. Anual, medicii din cadrul Campusului REGINA MARIA Constanţa au grijă de peste 55.000 de pacienţi, iar echipamentele ultraperformante cu care este dotată policlinica au capacitatea de a gestiona un volum de peste 70.000 de analize de laborator şi 25.000 de investigaţii de imagistică.
 
„Tuturor pacienţilor noştri din Constanţa le oferim acces la un sistem integrat  de servicii medicale: răspundem corect oricărei nevoi, indiferent dacă este vorba despre o simplă consultaţie sau de intervenţii chirurgicale complexe. Facem acest lucru prin intermediul Reţelei de 21 locaţii proprii, patru spitale, două  maternităţi, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistică, şapte laboratoare acreditate,  bancă proprie de celule stem şi peste 140 de policlinici partenere în ţară“, a completat Costin Leolea, Director General Campus Medical REGINA MARIA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii