Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recuperare medicală de top cu terapia Vacusport - Cazuri medicale

ro

04 Jan, 2017 00:00 6711 Marime text
În cadrul bazei ultra-moderne de tratament și recuperare medicală din incinta Ovidius Clinical Hospital, performantul sistem Vacusport de recuperare medicală prin accelerarea regenerării țesuturilor este disponibil pentru pacienți. Aparatul Vacusport are la bază tehnologia revoluționară a vacuumului intermitent care stimulează circulația sanguină și sistemul limfatic, și cuprinde cele mai noi programe de recuperare medicală cu acest tip de aparatură de specialitate.

Aplicațiile sistemului Vacusport în recuperarea pacienților

Aplicațiile sistemului Vacusport sunt multiple în vederea recuperării medicale a pacienților, studiile clinice demonstrând efectele terapeutice benefice obținute într-un timp foarte scurt pentru:
- pacienții cu afecțiuni ale sistemului circulator și cu afecțuni limfatice,
- pacienții cu afecțiuni ortopedice și aflați în recuperare post-operatorie,
- pacienții cu inflamații și cu leziuni ortopedice ale membrelor inferioare și pentru îmbunătățirea performanței sportivilor.
O ședință de tratament cu Vacusport durează aproximativ 30-45 de minute și se desfășoară astfel: partea inferioară a pacientului se află în tubul cu vacuum, ce generează alternativ presiune negativă și presiune pozitivă, și pompează sângele din zona cu o presiune crescută (regiunea superioară a corpului) spre zona cu presiune scăzută (regiunea inferioară a corpului, aflată în interiorul tubului), pentru a îmbunătăți circulația sanguină la nivelul membrelor inferioare.

O serie de pacienți ai Ovidius Clinical Hospital au beneficiat de efectele terapiei de recuperare Vacusport, unde recuperarea lor a oferit rezultate în refacerea mobilității la nivelul membrelor inferioare, printre care sportivi de performanță, militari profesioniști și pacienți ce au suferit intervenții chirurgicale de ortopedie, pentru care medicii specialiști în recuperare medicală au recomandat ședințe cu terapia modernă cu vacuum pentru recuperare rapidă și pentru reducerea durerilor, cu scopul de a reveni în scurt timp la activitățile zilnice și la cele sportive de perfomanță.

Dr. Oana Emilia Apostoiu, medic specialist recuperare, medicină fizică și balneologie, și Dr. Tatiana Tulea, medic specialist recuperare medicală, fizică și balneologie din cadrul Ovidius Clinical Hospital remarcă rezultate obținute în mod constant cu sistemul Vacusport pentru pacienți cu diverse afecțiuni ale zonei inferioare a corpului, a căror recuperare a fost accelerată de tehnologia modernă cu vacuum.

La nivel internațional, cele mai performante clinici de recuperare și reabilitare medicală utilizează terapia Vacusport pentru tratamentul afecțiunilor ortopedice, precum și cluburile sportive de top pentru a spori performanța jucătorilor și pentru a preveni accidentările din timpul antrenamentelor sau a competițiilor la care participă.
 
Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijire de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale și medicale multiple. În cadrul bazei ultramoderne de recuperare medicală, fiecare pacient beneficiază de tratament personalizat în funcție de afecțiune și vârstă din partea unui personal dedicat siguranței medicale.
 
Ovidius Clinical Hospital – cel mai mare și modern spital privat din regiune
Adresă: DN2A, KM 202, Ovidiu, Constanța
Telefon: 0241 480400
Pentru mai multe detalii, vizitați: www.Ovidius-CH.ro 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii