Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Philip Morris Trading inaugurează la Constanța cel de-al doilea IQOS Store din România

ro

27 Jul, 2017 16:31 7053 Marime text

Situat în incinta City Park Mall*, IQOS Store Constanța transpune universul brandului într-un spațiu simbol pentru noutate și dezvoltare.
În peisajul cosmopolit al litoralului românesc, noua extensie a brandului IQOS reprezintă un hub pentru exploratorii urbani, cei care adoptă cele mai recente tehnologii și sunt receptivi la inovație, ritualuri și abordări noi.

Conceptul IQOS Store, ce va fi implementat și în alte orașe, este unul bine definit, dar suntem conștienți că fiecare spațiu IQOS împrumută din efervescența orașului și a comunității dinamice în mijlocul căreia se dezvoltă. Inovația, entuziasmul, dorința de noutate sunt lucruri care reflectă întocmai și identitatea brandului IQOS. Suntem bucuroși că prin acest nou spațiu din Constanța suntem mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International, aceea de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum”, afirmă Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.

Noul spațiu este o dovadă a viziunii unui viitor fără fum a companiei Philip Morris International, angajament reconfirmat și prin anunțarea investiției în fabrica din Otopeni. Compania a anunțat recent, în cadrul unui eveniment la care a fost prezent și Prim-Ministrul Mihai Tudose, transformarea fabricii într-una ce va produce HEETS, rezervele din tutun utilizate împreună cu IQOS.

Cu o suprafață de aproximativ 60 mp, IQOS Store Constanța oferă nu doar o experiență comercială premium, ci va fi un hub pentru idei, trenduri și experiențe. Magazinul continuă și dezvoltă conceptul implementat pentru prima oară la Cluj.

Primul loc de întâlnire offline a comunității IQOS din aceasta zonă a țării este perfect pentru o interacțiune directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, prin achiziţionarea de dispozitive şi accesorii IQOS, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la o gamă largă de accesorii.

Lansat în Japonia în anul 2015, iar pe piaţa din România la finalul aceluiaşi an, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, destinat fumătorilor adulți. Dispozitivul IQOS propune mod nou de a utiliza tutunul prin încălzire - fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. HEETS sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

*Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii