Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NU PENTRU ORICINE! Parfumuri deosebite pentru oameni deosebiti. Create pentru a surprinde!

ro

03 Dec, 2014 00:00 3078 Marime text


De Mos Nicolae, indrazneste la cadouri parfumate pentru cei dragi, daruind eleganta, originalitatea si rafinamentul celor mai apreciate parfumuri din Romania: Famous Luxury Perfumes – LUXUL, acum accesibil oricui.
 
Calitatea binecunoscuta a  parfumurilor Famous Luxury Perfumes - cele mai apreciate parfumuri din gama designer,  va fi fara indoiala apreciata asa incat nu mai ezitati – comandati aici cadoul perfect pentru cei dragi!       
 


Parfumurile pot fi achizitionate cu o reducere de 50% din locatiile partenerilor afiliati unde clientii au la dispozitie standul de prezentare Famous Luxury Perfumes si pot testa intreaga sortimentatie de esente, sau online pe www.parfumuri-celebre.eu .

                              
 
Parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt produse in Germania la fabrici care produc cea mai mare parte a parfumurilor celebre din gama designer, motiv pentru care nivelul calitatii parfumurilor Famous Luxury Perfumes este sub toate aspectele (miros, esente, ingrediente, persistenta) acelasi ca si la parfumurile similare produse pentru casele cu traditie in domeniu.
Esențele sunt exclusiv “apă de parfum” și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice pentru o persistență îndelungată care o să vă surprindă.


      
Gama Famous Luxury Perfumes dispune,  pentru început, de 7 parfumuri pentru damă și 4 parfumuri pentru barbati, din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continua inovare și cercetare. Portofoliul actual deținut de Famous Luxury Perfumes depășește 50 de esențe pentru femei și 30 pentru bărbați, toate din top 100 în ceea ce privește volumul de vânzări. Mai multe informatii pe www.parfumuri-celebre.eu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii