Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilă Simex vă invită la Mobilă Expo Constanţa, 15-18 octombrie!

ro

09 Oct, 2015 00:00 6247 Marime text
În perioada 15-18 octombrie, Mobilă Simex are deosebita onoare să vă invite la Mobilă Expo Constanţa, eveniment cu titlu de referinţă în industria mobilei din România şi care marchează un punct de întâlnire important între producătorii români de mobilă şi publicul larg.

*Colecţia Cezar
 
Expoziţia se bucură de o largă vizibilitate şi se adresează atât potenţialilor clienţi interesaţi să achiziţioneze o mobilă de foarte bună calitate pentru propria locuinţa, cât şi unităţilor hoteliere şi de administraţie publică, dat fiind faptul că litoralul românesc dispune de o concentrare foarte mare de hoteluri şi restaurante.

*Colecţia Contessa
 
Mobilă Simex va aduce în atenţia vizitatorilor o paletă variată de modele de dormitoare, sufragerii, holuri, baruri, seturi TV plasmă, uşi de interior şi exterior etc., potrivite atât pentru casă, cât şi pentru linia de hotel şi restaurant. Toate colecţiile Mobilă Simex sunt realizate din lemn masiv de stejar şi tei şi sunt recunoscute în rândul clienţilor pentru rezistenţa îndelungată la uzură, dar şi pentru designul cu adevărat de excepţie, compus din forme şi linii armonioase, desăvârşite estetic prin sculptura executată manual în fabricile de mobilă Simex din Ardeal, precum şi prin intarsii cu motive florale de mare rafinament.

*Colecţia Firenze
 
Statutul de producători de mobilă din lemn masiv ne-a permis să înţelegem mai bine profilul clienţilor români, putând astfel să venim în întâmpinarea celor mai înalte gusturi şi aşteptări din partea acestora. Prin calitatea foarte bună a mobilierului, flexibilitatea în relaţia cu clienţii, asigurarea transportului şi a montajului gratuit pe întreg teritoriul României, putem să răspundem celor mai complexe solicitări venite din partea clienţilor.
 
*Uşă Cristina *Uşă Veneţia Lux
 
De asemenea, dispunem de o foarte bună acoperire a comenzilor speciale de către fabricile Simex din Ardeal, astfel că proiectanţii şi specialiştii Simex se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru consultanţă, măsurători şi schiţe, pentru a executa mobilierul întocmai pe configuraţia dorită de client. 

*Colecţia Cleopatra Lux
 
În cadrul Salonului Mobilă Expo Constanţa, va aşteptăm în Standul Simex din incinta Pavilionului Expoziţional din staţiunea Mamaia pentru a descoperi portofoliul amplu de colecţii Simex pentru casă, hotel şi restaurant, precum şi pentru a beneficia de super-promoţiile şi reducerile pe care le acordăm la mobilierul achiziţionat în perioada târgului.
 
Pentru mai multe informaţii, va invităm să consultaţi site-ul: http://www.mobilasimex.ro/!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii