Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobila de dormitor din lemn masiv - standard sau la comandă?

ro

22 Jun, 2016 00:00 10134 Marime text

Venind în întâmpinarea celor mai înalte aşteptări şi dorinţe ale clienţilor, brandul Mobilă Simex, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de mobilă românească din lemn masiv, a dezvoltat cel mai amplu şi mai diversificat portofoliu de dormitoare din esenţe naturale de lemn masiv, care se pot executa atât pe configuraţia standard, propusă de către specialiştii Simex, cât şi după dimensiunile şi solicitările clienţilor, indiferent de anvergura proiectului.
 
Factorul estetic şi raportul calitate-preţ se numără printre principalele caracteristici pe care le avem în vedere atunci când ne alegem mobila de dormitor, întrucât  aceasta trebuie să corespundă în totalitate exigenţelor de cost ale clientului, fără a compromite nota de intimitate, personalitate şi unicitate mult dorite în interiorul amenajat.
 
De asemenea, în alegerea mobilierului de dormitor, este imperios necesar să avem în vedere şi gradul de optimizare a spaţiului disponibil, precum şi funcţionalitatea şi confortul pieselor de mobilier, care trebuie să compună un tot unitar de mare rafinament.
 
Dormitorul Veneţia Lux, pe finisaj alb-auriu, constituie o alegere inspirată, întrucât îmbină rafinamentul estetic al finisajului alb cu structura solidă din lemn masiv, conferind, astfel, locuinţei dumneavoastră un plus de excelenţă.


Dormitor Veneţia Lux Alb-Auriu

Mobilierul pe finisaj alb simplu, fără patină, sau pe alb- auriu ori alb-argintiu conferă nu doar volum şi o eleganţă aparte interioarelor, ci, contrar aşteptărilor, este şi foarte uşor de accesorizat, întreţinut şi curăţat, fiind recunoscut pentru rezistenţa în timp la uzură datorită lacurilor speciale cu care este tratat lemnul în fabricile Simex din Ardeal.
 
Dormitorul Flora reprezintă o alegere mai mult decât inspirată pentru locuinţa dumneavoastră dacă vă doriţi un mobilier cât mai simplu şi care este armonios pus în valoare prin prelucrarea tehnică de primă clasa şi designul în linii cât mai fine şi naturale.


Dormitor Flora

Pe de altă parte, dacă doriţi să aduceţi un anumit stil arhitectural în locuinţa dumneavoastră, în magazinele Mobilă Simex din Bucureşti şi din toată ţară va puteţi alege mobilierul de dormitor dorit dintr-o selecţie bogată de colecţii în linie barocă, de inspiraţie renascentistă, Rococo sau în deplin stil Louis Philippe.
Spre exemplu, Dormitorul Poesis respectă întocmai trăsăturile estetice specifice stilului Rococo, pe care le-a adus în contemporaneitate prin adaptarea designului la parametrii tehnici şi de funcţionalitate din prezent.


Dormitor Poesis

Prin designul somptuos, realizat din lemn masiv şi desăvârşit cu furnir natural din rădăcini de nuc, prin contururile sinuoase, atent sculptate manual, şi asimetria bine studiată, Colecţia Poesis nu doar că redă fidel stilul Rococo, ci transformă dormitorul dumneavoastră într-un veritabil interior nobil, aidoma palatelor regale de odinioară.


Detaliu Sculptură Dormitor Poesis

Compania Mobilă Simex vă asigură transportul şi montajul pieselor de mobilier gratuit pe întreg teritoriul ţării. Pentru mai multe informaţii despre brandul şi colecţiile Simex, vă invităm să consultaţi site-ul nostru!

Citește și Mobilă de dormitor din lemn masiv - standard sau la comandă?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii