Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilă de dormitor din lemn masiv - standard sau la comandă?

ro

13 Jun, 2016 00:00 14683 Marime text

Factorul estetic şi raportul calitate-preţ reprezintă două dintre principalele caracteristici pe care le avem în vedere atunci când ne alegem mobila de dormitor, întrucât aceasta trebuie să corespundă în totalitate exigenţelor de cost ale clientului, fără a compromite nota de intimitate, personalitate şi unicitate mult dorite în interiorul amenajat.
 

 
De asemenea, în alegerea mobilierului de dormitor, este imperios necesar să avem în vedere şi gradul de optimizare a spaţiului disponibil, precum şi funcţionalitatea şi confortul pieselor de mobilier, care trebuie să compună un tot unitar de mare rafinament.


Dormitor Gino

Brandul Mobilă Simex, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de mobilă românească din lemn masiv, a dezvoltat cel mai amplu şi mai diversificat portofoliu de dormitoare din esenţe naturale de lemn masiv, pe care le putem realiza pe configuraţia standard sau după dimensiunile şi solicitările clienţilor.


Dormitor Elysee
 
Toate modelele de dormitoare Mobilă Simex se disting prin raportul optim calitate-preţ, favorizat de statutul nostru de producători, nu doar comercianţi ai mobilierului, precum şi prin designul elegant şi impunător al colecţiilor de mobilă, cu linii şi forme atent conturate, cu sculptură executată manual de către meşterii din fabricile Simex din Ardeal, cu intarsie decorativă cu motive florale, precum şi prin finisajele preţioase ale colecţiilor, disponibile într-o paletă extinsă de modele - atât Standard (finisaj Stejar, Nuc, Nuc Roşcat, Cireş etc.), cât şi Alb (cu sau fără patină, în funcţie de preferinţele clienţilor, pe nuanţă aurie, argintie sau Morchia).


Dormitor Royal Alb-Auriu

Dormitorul Cristina constituie una dintre cele mai longevive colecţii Simex şi reproduce cu fidelitate linia de design clasic ce a consacrat brandul Simex atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional, adaptând cu uşurinţă aspectul solid şi impunător al lemnului masiv tendinţelor de confort, eleganţă şi funcţionalitate din prezent.


Dormitor Cristina

Astfel, Dormitorul Cristina se impune la nivel estetic prin textura preţioasă şi atent definită a liniilor şi modelelor de inspiraţie barocă, designul somptuos şi finisajele înalt calitative ale pieselor de mobilier din gama Cristina reuşind să umple armonios spaţiul în care va fi amplasat şi aducând totodată o notă de robusteţe şi distincţie.
 
Posibilitatea de modificare a dimensiunilor pieselor de mobilier conform spaţiului clientului constituie un real avantaj al statutului nostru de producători. Astfel, pentru modelul de pat Cristina, se poate opta atât pentru dimensiunile standard - 1.600 mm sau 1.800 mm, dar şi pentru alte dimensiuni, transmise de clienţi. De asemenea, dulapul poate fi cu 3-5 uşi, realizat şi compartimentat conform designului stabilit de client împreună cu proiectanţii noştri, care se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru măsurători, schiţe şi stabilirea proiectului final.
 

Pat Cristina - 1.600 mm

 
Dulap patru uşi Cristina

Alegerea finisajului alb în decorarea dormitorului transmite o veritabilă notă de rafinament şi distincţie, epatând prin senzaţia de luminozitate şi acurateţe, pentru a crea un interior cât mai spaţios şi mai aerisit.
 
Compania Mobilă Simex va asigura transportul şi montajul pieselor de mobilier gratuit pe întreg teritoriul ţării. Pentru mai multe informaţii despre brandul şi colecţiile Simex, va invităm să consultaţi site-ul nostru:www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LIVIU MINCA 12 Dec, 2018 22:50 SINT INTERESAT DE O MOBILA DE DORMITOR SI SUFRAGERIE