Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXPOCAR va invita la Salonul Auto Vivo, in perioada 8-10 septembrie

ro

06 Sep, 2017 18:14 4294 Marime text

Expocar Trade este distribuitor si service autorizat pentru marcile auto: Opel, Mazda, Suzuki si Ssangyong.
 
  Cu o siluetă elegantă și dinamică, noul Opel Insignia este bazat pe o arhitectură revoluționară, care îi conferă atât un interior spațios și polivalent, cât și un comportament rutier cu înclinații sportive. Nu lipsesc nici tehnologiile revoluționare, Insignia putând fi echipată cu farurile Opel IntelliLux cu tehnologie matrix LED, cât și cu un sistem de tracțiune integrală cu funcție de torque vectoring sau cu un head-up display evoluat.

  Crossland X este un model din segmentul B care îmbină caracterul unui SUV cu polivalența unui monovolum, punând accentul și pe latura lifestyle. Cu un volum al portbagajului de 520 de litri, crossoverul Opel impresionează și prin interiorul confortabil.

 Gama Opel de autovehicule comerciale îți oferă furgonul Opel perfect pentru afacerea ta, pentru ca acesta să facă ce ai nevoie. Să livreze.
 Noul model Mazda CX-5, imbinand design-ul unic „KODO – Sufletul Miscarii” cu tehnologia SKYACTIV, creeaza un sentiment de comuniune intre sofer si masina sa, numit Jinba Ittai. Este modul Mazda de a conduce. DRIVE TOGETHER. 
 Cu un stil distins, dar și sportiv în același timp, noul Suzuki Swift este disponibil cu sistemul hibrid SHVS cu motorul 1.0 BOOSTERJET sau 1.2 DUALJET. Noul Suzuki Swift marchează o evoluție majoră față de modelul anterior și vine cu îmbunătățiri la toate capitolele.
Suzuki SX4 S-Cross a fost desemnat „Cel mai 4×4 SUV” din România, preluând ștafeta de la colegul de brand Vitara S. Noul SX4 este mai rafinat și vine cu motoare turbo noi, dotări multimedia ultra-moderne, echipare de serie generoasă, dar și preț competitiv.

Noul Ssangyong Tivoli beneficiază de cea mai modernă tehnologie disponibilă în segmentul său, pilot automat, Start-Stop, pornire fără cheie, panou de bord LED cu iluminare de fundal în șase culori opționale, scaunul șoferului ventilat etc. În privința siguranței, Tivoli vine cu o echipare de excepție cu 7 airbaguri, cu o caroserie deosebit de puternică și masivă construită din oțel de înaltă rezistență (71,4%)  și cu o gamă extinsă de sisteme electronice de control (ESP, FTCS, EBD, ABS, ARP,HSA,HBA-ESS).
Va asteptam la standul Expocar, sa descoperiti surprizele pe care vi le-am pregatit!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii