Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum putem preveni, diagnostica și învinge cancerul mamar cu ajutorul medicilor specialişti şi a investigaţiilor MedLife

ro

10 May, 2017 19:17 6427 Marime text
MedLife, lider pe piaţa de servicii medicale private din România, lansează Campania ShareLife, ca o continuare firească a comunicării MedLife din 2014-2016: Juramăntul lui Hipocrate şi Școala românească de medicină. Compania MedLife urmăreşte să întărească percepţia pozitivă asupra brandului şi să consolideze promisiunea MedLife, anume de a face România bine. Prin campania ShareLife, fiecare abonat MedLife are posibilitatea de a oferi unei persoane dragi o consultație cu 50% reducere. De altfel, MedLife va spune sincer: Împreuna facem România bine.

Una dintre afecţiunile cu care se confruntă zeci de mii de femei din România este cancerul mamar. Potrivit MedLife, 1 din 8 femei are risc de a face cancer mamar. Însă dacă acesta se descoperă în stadii incipiente, 98% dintre paciente ies învingătoare. Prin investigații clinice, imagistice și de laborator, MedLife poate diagnostica aceste afecțiuni și trece la tratamentul lor. Afecțiunile maligne sunt abordate în funcție de stadiul în care se află. În stadiu incipient, diagnosticul poate fi pus intraoperator, prin examen histopatologic. Pentru cazurile avansate, diagnosticul se pune prin puncție biopsie mamară.

Simptome și prevenție


Statistic, cancerul de sân este mai frecvent la femeile care: au avut în familie cazuri de cancer la sân; au avut primul copil după vârsta de 30 de ani; au avut deja cancer la sân. În plus, stilul de viată sedentar, alimentația bogată în grăsimi animale, fumatul și consumul de alcool contribuie și ele la riscul de apariție a cancerului la sân. Pentru orice femeie, indiferent dacă se regăsește sau nu în categoriile de risc de mai sus, este foarte important să programeze o vizită la specialist. Doar un specialist poate spune concret cum stau lucrurile.

Cum ne poate ajuta MedLife

Abordarea multidisciplinară a MedLife acoperă toate aspectele fiecărei afecțiuni și creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele primesc, din momentul diagnosticului și pe parcursul tuturor pașilor necesari în tratament, de sprijinul unei echipe complete: imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut. Orice femeie poate preveni, diagnostica și învinge patologia mamară cu suportul medicilor specialiști și a investigațiilor imagistice de ultima oră.

Spre exemplu, mamografia reprezinta examinarea radiologică a sânului în vederea depistării cancerului în stadii incipiente la femei. Este o metoda indispensabilă pentru femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani sau care prezintă un risc ridicat de cancer de sân. Investigaţia se efectuează cu un aparat special numit mamograf, cu ajutorul căruia sânul este comprimat pentru a se obţine imagini clare şi precise de la nivelul sânului. Procedura este nedureroasă şi neivazivă, însă unele paciente pot resimti un anumit disconfort la nivelul sânului investigat.

Hyperclinica MedLife CT
Bulevardul Tomis, Nr.79-81

https://www.medlife.ro/sharelife/
https://www.facebook.com/facemRomaniabine/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii