Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum alegem mobila de dormitor?

ro

11 Jun, 2015 00:00 7081 Marime text
Mobilierul pentru dormitor poartă o puternică amprentă personală, întrucât înfrumusețează estetic și funcțional încăperea cu cel mai mare grad de intimitate din casa dumneavoastră. Stilul decorativ ales trebuie să transmită un aer primitor și confort deplin, pentru nopți odihnitoare și dimineți cât mai revigorante. De aceea, specialiștii Simex vă recomandă ca, atunci când vă alegeți mobilierul, să vă centraţi atenția asupra utilității camerei, dar mai ales asupra unității cromatice și a finisajelor, pentru a crea un cadru armonios și intim.

*Dormitor Poesis

Lemnul masiv se integrează perfect în orice stil arhitectural și are cea mai mare rezistenţă în timp la uzură, în comparație cu substitute din PAL sau MDF, astfel că dormitoarele din lemn masiv reprezintă o alegere inspirată și sustenabilă pe termen lung pentru toți cei care doresc o mobilă de foarte bună calitate, care să corespundă celor mai înalți parametri tehnici și estetici.

*Dormitor Gino

Colecțiile de mobilă Simex sunt realizate din esențe lemnoase de stejar și tei, înnobilate estetic cu sculptură executată manual și intarsii florale de cea mai bună calitate, astfel că reprezintă alegerea perfectă pentru a da o notă de distincție propriei locuințe.
Dacă vă doriți un dormitor cu adevărat unic și creat în deplină concordanță cu personalitatea și gusturile dumneavoastră, mobilierul executat la comandă se va adapta cel mai bine așteptărilor dumneavoastră. Specialiștii noștri se pot deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru consiliere, măsurători și stabilirea proiectului final.

*Dormitor Sophia Gold

Într-un interior de dormitor, mobilierul reprezintă elementul central din cadru, astfel că, atunci când alegem mobila, trebuie să creăm o corespondență estetică între culoarea mobilierului și restul obiectelor și finisajelor din ambient (pereți, draperii, pardoseală).
Pentru o ambianță care să denote stabilitate, echilibru, rafinament sau o tentă de sobrietate, este recomandat mobilierul din lemn masiv, pe finisaje prețioase de nuc, care pot fi ajustate ușor oricărui design. 

*Dormitor Royal

Brandul Simex cuprinde un portofoliu bogat de colecții de mobilă pe finisaj nuc, nuc-roșcat sau pe finisaj Murcia (cu patină neagră), pe care va invităm să le descoperiți consultând site-ul nostru, MobilaSimex.ro.

*Dormitor Cleopatra - finisaj nuc

*Dormitor Veneţia Lux - finisaj nuc-roşcat

*Dormitor Cristina - finisaj Murcia

Pe de altă parte, dacă doriți să dați un plus de volum și de luminozitate încăperii, atunci, mobilierul pe finisaj alb - alb simplu, natural, sau alb cu patină aurie ori cu patină argintie este cel mai potrivit și, contrar așteptărilor, este foarte ușor de accesorizat, de întreținut și de curățat, fiind recunoscut pentru rezistenţa în timp la uzură.
Aproape toate colecțiile noastre realizate pe finisaj nuc se pot face și pe finisaj alb-auriu sau alb-argintiu, ori, la solicitarea clientului, pe finisaj modificat.
 

*Dormitor Valentina Lux

O garnitură completă de dormitor Simex cuprinde patul dublu (la dimensiuni standard, 1.600 sau 1.800 cm, ori la dimensiuni modificate), cele două noptiere, dulapul cu 3-5 uși - normale sau glisante, toaleta cu oglindă și taburet, precum și comoda cu oglindă. Se pot comanda atât garnitura completă, cât și anumite piese - doar patul sau dulapul, spre exemplu.
 
Va invităm să descoperiți toate colecțiile și promoțiile Simex consultând site-ul www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii