Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul comercial TOM din Constanța oferă copiilor prima expoziție interactivă și educativă-„Stone Age Kids“

ro

19 Jul, 2017 00:00 6595 Marime text
În această vară, Centrul Comercial Tom oferă copiilor, gratuit, prima expoziție interactivă și educativă din Constanța, care aduce la viață Epoca de Piatră.
 
În perioada 15 iulie - 13 august, Centrul Comercial Tom va găzdui expoziția pentru copii „Stone Age Kids, la care cei mici sunt invitați să învețe despre lumea preistorică, prin activități interactive și educative. Copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. La final, toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Epoca de piatră și vor fi promovați ca micuți exploratori.
 
Atât expoziția cât și tururile interactive sunt oferite gratuit de către Centrul Comercial TOM Constanța, iar înscrierile se pot face la numărul de telefon 0741024243 sau pe mail, la adresa rezervari@tom-constanta.ro.

Expoziția oferită de către TOM Constanța vine în contextul în care, recent, au fost finalizate primele lucrări de modernizare ale centrului comercial, în urma unei investiții de aproape 2 milioane de euro.
 
În prezent, centrul comercial TOM are o suprafață totală închiriabilă de 44.500 de metri pătrați, iar gradul de ocupare este de 98%, având o structură mixtă de peste 85 de chiriași, printre care: hypermarketul Carrefour, Decathlon, Intersport, Adidas, Flanco, Media Galaxy, Brico Depot, Pepco, Jysk, CCC, Sephora, KFC etc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii