Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LOTERIA ROMANA relanseaza "LOZUL VACANTEI"

ro

16 Jul, 2015 12:48 1546 Marime text
Loteria Romana isi invita jucatorii, in plina perioada a vacantelor, sa-si incerce norocul la "LOZUL VACANTEI". Lozul in plic se afla la cea de-a doua emisiune si este unul dintre cele mai apreciate produse de catre jucatori in sezonul estival.

"LOZUL VACANTEI" se gaseste in toate agentiile loto incepand din aceasta saptamana si completeaza paleta celorlalte produse lansate in acest an: "X si 0", "LOZUL MIRILOR" si "GARGARITA NOROCOASA".

Diversificarea gamei de produse loz instant, cu un nou produs loz in plic, "LOZUL VACANTEI", reprezinta oferta Loteriei Romane la cererea jucatorilor, raspunzand astfel asteptarilor acestora si dorintei de a participa la joc.
"LOZUL VACANTEI" aduce jucatorilor norocosi 236.511 premii in valoare totala de 750.000 de lei. Cu numai 2 lei, pretul unui loz in plic, "LOZUL VACANTEI",  jucatorii au sansa sa castige numeroase premii, dintre care cele mai atractive sunt in valoare de 50 lei, 500 de lei, 1.000 lei, 2.500 de lei si 25.000 de lei.

Cele mai mari premii
care pot fi castigate de jucatorii Loteriei Romane cu
"LOZUL VACANTEI"
sunt de
25.000 de lei
[Afis A4 - Lozul Vacantei - LV2]


Loteria Romana, prin jocurile responsabile pe care le organizeaza, le aduce jucatorilor sai bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, in conditii de siguranta, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent de jocul preferat.


Biroul Comunicare si Protocol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii