Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Crosul Loteriei Romane 8 Septembrie 2015

ro

08 Sep, 2015 11:51 1322 Marime text
LOTERIA ROMANA sustine SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI (European Week of Sport) – “BeActive”
 
27 septembrie - Crosul Loteriei Romane- editia a XVIII-a “Alearga pentru Sanatatea Ta !”

     Loteriile nationale din Europa, prin intermediul organizatiei de profil (The European Lotteries)*, incurajeaza cetatenii sa duca o viata activa prin practicarea sportului.

     In acest sens, The European Lotteries a semnat, in luna iunie, un acord cu Comisia Europeana pentru Educatie, Cultura, Tineret si Sport pentru sustinerea Saptamanii Europene a Sportului care se va desfasura anual, in luna septembrie, sub sloganul “BeActive” (“Fii activ!”).
     Prin semnarea acestui acord, Loteriile nationalese angajeaza sa promoveze acest proiect in propria tara prin propriile platforme de comunicare si prin organizarea de activitati si evenimente cu caracter sportiv.

     Loteria Romana raspunde acestei initiative prin organizarea unei noi editii a Crosului Loteriei Romane, in 27 septembrie, competitie la care asteptam participarea a peste 3.500 de persoane de toate varstele.

Participarea la aceasta competitie este gratuita, iar Loteria Romana pune la bataie 105 premii, in valoare totala de 99.900 de lei.
 
Piata Constitutiei ramane si in acest an locul unde, toate categoriile de participanti (copii, tineri, veterani, barbati si femei, baieti si fete ori persoane cu dizabilitati locomotorii sau senzoriale) isi dau intalnire si alearga la Crosul Loteriei Romane. Se vor premia, de asemenea, primele cinci catedre de sport ale scolilor/liceelor cu cea mai numeroasa participare la cros.
          “BeActive”, “Alearga pentru sanatatea ta !”
 
*European Lotteries (EL) este organizatia europeana de profil sub umbrela careia s-au grupat toate loteriile nationale din Europa care organizeaza jocuri de noroc si care au ca obiectiv principal sprijinirea proiectelor de interes public. EL are un numar de 44 de membri incluzand toate cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene. Loteriile din statele membre ale Uniunii Europene contribuie anual cu mai mult de 20 miliarde de euro la bugetele de stat si la finantarea sportului, culturii, proiectelor sociale, de cercetare si alte programe de interes public.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii