Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia caută asistent principal pentru Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală. Este şansa ta

ro

21 Feb, 2017 07:23 1398 Marime text

În perioada 14-16 martie, Spitalulul Municipal Mangalia organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadpă nedeterminată, a unui post de asistent medical principal, cu studii postliceale, specialitatea radiologie și imagistică medicală, în cadrul Laboratorului Radiologie și Imagistică Medicală.

Candidații trebuie să aibă diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. Nr. 797/1997; să fi absolvit examenul pentru obținerea gradului de principal; minimum cinci ani vechime ca asistent medical; să fie membru în Ordinul Asistenților Medicali și ai Moașelor din România, cu certificat vizat la zi. Dosarele de concurs se depun la Biroul Resurse Umane până la data de 6 martie inclusiv, ora 16.00.

Proba scrisă va avea loc pe data de 14 martie, de la ora 10.00, la pavilionul administrativ, în timp ce interviul este programat pentru data de 16 martie, însă ora și locul desfășurării acestuia va fi comunicat ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii