Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa angajează asistenţi medicali

ro

14 Nov, 2016 08:48 2584 Marime text
Imagini pentru Serviciul Public de Asistenţă Socială ConstanţaServiciul Public de Asistenţă Socială Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de asistent medical şi asistent medical principal din cadrul Serviciului Medicină Şcolară, Direcţia Sprijin Comunitar.
 
Pentru ocuparea postului de asistent medical trebuie să deţineţi o diplomă de absolvire a unei şcoli postliceale sanitare, minimum 6 luni vechime în specialitate, certificatul de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi asigurare de mal-praxis valabilă.
 
Pnetru ocuparea postului de asistent medical principal, doritorii trebuie să aibă diplomă de absolvire a unei şcoli postliceale sanitare, asistent medical cu exament pentru obţinerea gradului de asistent medical principal, vechime în specialitate de 5 ani ca asistent medical, certificatul de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi asigurare de mal-praxis valabilă.
 
Proba scrisă se va desfăşura la data de 7 decembrie, ora 10.00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 9 decembrie, ora 12.00. Dosarele de concurs se depun până la data de 24 noiembrie, ora 15.00.

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii