Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tuzla organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector

ro

15 Sep, 2016 12:43 2162 Marime text
Primăria Tuzla organizează concurs în vederea ocupării funcţiei de inspector, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Agricol-Cadastru.
 
Pe data de 3 octombrie 2016, de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 5 octombrie 2016, ora 14.00, interviul. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul agronomiei sau măsurători terestre şi cadastru.
 
Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Primăriei Tuzla. Trebuie să conţină copie după actul de identitate, un formular de înscriere, o copie după diploma de studii şi alte acte care să ateste efectuarea unor specializări în domeniu, cazier judiciar, adeverinţă care să ateste starea corespunzătoare de sănătate, declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.


Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii