Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari face angajări

ro

13 Sep, 2016 23:51 3828 Marime text
Primăria oraşului Năvodari a publicat în Monitorul Oficial un anunţ potrivit căruia organizează concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:
 
  • 2 posturi de asistent social debutant:  se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţei sociale – Compartiment Asistenţă Socială.
  • 1 post de asistent social specialist: candidatul ideal trebuie să fi absolvit cu diplomă de licenţă studii superioare de lungă durată în domeniul asistenţei sociale. Se cere şi vechime de cel puţin 3 ani în domeniul studiilor - Compartiment Asistenţă Socială.
  • 1 post îngrijitor vârstnici la domiciliu; debutant: candidatul trebuie să aibă studii medii – Compartiment protecţia persoanelor cu handicap.
  • 1 post şef centru: se caută absolvenţi cu licenţă ai Facultăţii de Psihologie, Asistenţă Socială şi Sociologie, cu vechime de cel puţin doi ani în domeniul serviciilor sociale. Pot aplica şi absolvenţii de studii superioare în domeniul juridic, medical, economic sau al ştiinţelor administrative şi care au o experienţă de cinci ani în domeniul serviciilor sociale – Centru de zi pentru copii şi persoane în vârstă.
  • 1 post de asistent social specialist pentru care pot aplica persoanele cu studii  superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă în domeniul Asistenţei Sociale. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum trei ani – Compartiment Centru de zi pentru copii.
  • 1 post de psihopedagog cu studii superioare de lungă durată în domeniul psihopedagogiei. Se cere vechime de cel puţin şase luni în specialitatea studiilor – Compartiment Centru de zi pentru copii.
  • 1 post asistent social specialist, pentru care se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu licenţă în domeniul Asistenţei Sociale. Se vrea vechime în domeniu de cel puţin trei ani – Compartiment Centru de zi pentru persoane în vârstă.
  • 1 post  de asistent medical cu studii postliceale, dar cu vechime în domeniu de cel puţin şase luni – Compartiment Centru de zi pentru copii.
  • 1 post de educator puericulor cu studii medii profil pedagogic, curs de Puericultură – 6 luni vechime în specialitatea studiilor – Creşa nr. 20.
  • 1 post de asistent medical debutant cu studii postliceale – Compartiment Asistenţă Medicală Comunitară.
Concursurile pentru ocuparea posturilor se organizează la sediul Primăriei Năvodari pe data de 6 octombrie, la ora 13:00 – proba scrisă;
Interviul va avea loc în cel mult patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să depună dosarele de concurs la sediul Primăriei Năvodari, în cel mult 10 zile lucrătoare de la apariţia acestui anunţ în Monitorul Oficial.

Detalii despre eligibilitate şi bibliografia de examen se pot obţine de la sediul Primăriei Năvodari, de la Compartimentul de Resurse Umane, dar şi la următoarele numere de telefon: 0241.761.603 sau 0421.760.353
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii