Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța te angajează dacă ai diplomă de licență

ro

04 Aug, 2016 13:34 4254 Marime text
Primăria Municipiului  Constanța organizează concurs  pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante. Sunt scoase la concurs două posturi.

Se caută un  inspector, clasa I, grad principal pentru Serviciul Tehnic de Investiții, Direcția Tehnic-Achiziții și un inspector cu gradul de asistent pentru același departament. Persoanele interesate trebuie să fi terminat studii superioare de specialitate.

Concursul se va desfășura în perioada 5-7 septemrbie și constă în două probe, respectiv un interviu și o probă scrisă. Proba scrisă  va fi susținută  pe data de 5 septembrie la ora 10.00 la sediul Primăriei Constanța iar interviul se va susține pe 7 septembrie la ora 14.00 la același sediu. Dosarele de înscriere se depun  la sediul Primăriei din Constanța în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial.

Printre alte documente, dosarul trebuie să cuprindă și copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unei specializări dar și copie după carnetul de muncă. Copiile vor fi prezentate însoțite de documentele originale.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii