Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante

ro

21 Nov, 2014 23:22 2303 Marime text
Primăria oraşului Cernavodă organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Cernavodă. Concursul va avea loc în perioada 13 – 16 ianuarie 2015.
 
Astfel, pentru Biroul strategie şi dezvoltare locale se caută referent clasa III, grad debutant  - un post, inspector clasa I, grad asistent – un post, inspector clasa I, grad principal- un post. Pentru Serviciul Achiziţii, locurile vacante sunt: şef serviciu clasa I, grad II – un post, inspector clasa I, grad asistent – un post. Pentru Serviciul tehnic patrimoniu cadastru domeniu public se caută şef serviciu clasa I, grad II  - un post. La compartimentul tehnic de investigaţii, locurile vacante sunt de inspector clasa I, grad principal – un post şi inspector clasa I, grad debutant – un post. Un post de inspector clasa I, grad superior este vacant la Compartimentul Administrare Domeniul Public şi Privat. La Serviciul Buget-contabilitate este vacant un post de inspector clasa I, grad asistent.
 
Concursul de recrutare va avea loc la sediul Primăriei Oraşului Cernavodă din strada Ovidiu nr. 11 şi constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă – în data de 13 ianuarie 2015, ora 10.00 şi interviul – în data de 16 ianuarie 2015, ora 10.00.
 
Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului de organizare a concursului de recrutare în monitorul Oficial al României, partea a III-a, la sediul Primăriei Cernavodă din strada Ovidiu nr. 11.
 
Condiţiile de participare la concurs se afişează la sediul Primăriei Cernavodă și pe site-ul Primăriei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii