Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant la Primăria Năvodari. Până când se depun dosarele

ro

05 Sep, 2017 07:32 3424 Marime text
Primăria oraşului Năvodari organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de şef serviciu-Serviciul Monitorizare proiecte-Registratură-Arhivă-Monitorizare Locală-Organizare evenimente.

Concursul de promovare se organizează la sediul Primăriei oraşului Năvodari, judeţul Constanţa, în data de 2 octombrie, ora 10.00-proba scrisă. Interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune  în termen de 20 de zile de la data pub licăriianunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Primăriei oraşului Năvodari.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să  conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 143 din H.G. nr.611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile de participatre la concurs şi bibliografia stabilit ă se afişează la sediul Primăriei oraşului Năvodari şi pe site-ul instituţiei: www.primaria-navodari.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Năvodari şi la nr. de telefon 0241.760.353
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marina 07 Sep, 2017 09:14 Angajati oameni competenti, lasati pilele, sunt destui care habar nu stiu sa-si faca treaba in primarie si din aceasta cauza nu fac. Pur si simplu se tergiverseaza lucrurile.