Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră face angajări. Aproape 80 de posturi disponibile la Garda de Coastă

ro

27 Sep, 2016 16:48 16964 Marime text
Poliţia de Frontieră Română iniţiază procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare sau reîncadrare, a unor posturi vacante, începând de astăzi, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei.
 
Astfel, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 759 posturi vacante de ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, repartizate la I.G.P.F. și la nivelul tuturor structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.
 
În cadrul Gărzii de Coastă (Marea Neagră și frontiera cu Bulgaria) sunt disponibile 78 de posturi:
 
66 agenţi în domeniul operativ prin încadrare directă;
 
7 ofiţeri și 2 agenți specialiști prin încadrare directă;
 
3 ofiţeri operativi prin reîncadrare.

 
Concursul de încadrare pentru posturile de agenţi din domeniul operativ (din sursă externă) se va susține în urma promovării probelor eliminatorii (testare psihologică, vizita medicală şi proba de evaluare a performanţei fizice). Pentru aceste posturi, subiectele vor fi elaborate de către o comisie centrală constituită la nivelul I.G.P.F. şi vor fi transmise simultan, în ziua concursurilor, la structurile teritoriale organizatoare. Testul scris de verificare a cunoștinţelor va fi de tip grilă.
 
Concursurile pentru ocuparea posturilor de specialişti din sursă externă şi cele pentru ocuparea posturilor prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare sunt în faza de constituire a comisiilor, informaţiile necesare urmând a fi publicate în perioada imediat următoare, pe paginile de internet ale structurilor organizatoare.
 
Informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului pentru post pot fi obținute de la structurile de resurse umane ale I.G.P.F. sau de la sediul ori de pe site-ul Gărzii de Coastă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii