Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa organizează concurs. Detalii

ro

01 Feb, 2017 20:10 2160 Marime text
Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante repartizate pe perioadă determinată, pentru implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară, corespunzătoare funcţiilor contractuale de execuţie, cu încadrare pe perioadă determinată de 36 de luni, după cum urmează:
 
Serviciul Cadastru, Biroul înregistrare Sistematică:
  • consilier cadastru, gradul IA – un post – se cer studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau cu diplomă – specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre, vechime minimum şase ani şi şase luni
  • consilier cadastru, gradul II – un post – se cer studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau cu diplomă – specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre, vechime minimum şase luni.
 
Proba scrisă va avea loc pe 22 februarie, de la ora 10.00, iar interviul pe 28 februarie, tot de la ora 10.00, pentru postul de consilier cadastru, gradul IA, ora 12.00 pentru postul de consilier cadastru, gradul II. Mai multe informaţii pot fi obţinute la numărul 0241488625.
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii