Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OCPI Constanța angajează registrator de carte funciară

ro

11 Oct, 2016 14:54 3351 Marime text
Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară organizează concurs pentru ocuparea unui post de registrator de carte funciară grad II în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța.
 
Sunt necesare studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specializarea Drept; vechime în specialitate de minimum trei ani, exercitată în funcția de notar, judecător, procuror, avocat, consilier juridic sau altă funcție de specialitate juridică.
 
Dosarele de concurs se pot depune în termen de zece zile lucrătoare de la data afișării anunțului în Monitorul Oficial, respectiv până la data de 24 octombrie 2016, ora 16:00 inclusiv, la sediul ANCPI, Splaiul Independenței, nr. 202A, sector 6, etaj 1, registratura ANCPI.
 
Dosarele trimise prin poștă trebuie să ajungă la registratura ANCPI cel târziu pe 24 octombrie.
 
Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 2 noiembrie, la sediul ANCPI din București, de la ora 9:30.
 
Proba de interviu va fi susținută doar de candidații declarați admiși la proba scrisă și este programat pe 8 noiembrie, ora 9:30.
 
Tematica și blibliografia de concurs pot fi consultate la sediul ANCPI sau pe site-ul instituției. Pentru relații suplimentare puteți suna la 021.317.69.33.
 
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii