Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic "Ioan N Roman" din Constanţa face angajări. Ce post este vacant

ro

14 May, 2017 18:28 3429 Marime text
Liceul Tehnologic „Ioan N Roman”, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 80 organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant temporar contractual de îngrijitor.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să fie cetăţeni români, să aibă vârsta minimă reglementată, capacitate deplină de exerciţiu şi stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candideaz, atestată prin adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie sau inităţi sanitare abilitate.

În plus, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii generale/medii, şi să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unori fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face incompatibilă exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Totodată, pentru a participa la concurs nu este necesară vechimea în specialitatea studiilor.

Proba practică va avea loc în data de 25 mai 2017, de la ora 10.00 la sediul instituţiei, iar interviul în data de 26 mai 2017 de la ora 10.00.

Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial la sediul unităţii de învăţământ.

Date de contact: persoană de contact  - Radu Mioara – tel. 0241.617.920 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii