Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni, mobilizați la evenimentele sportive. Ce misiuni au

ro

18 Mar, 2017 11:29 1624 Marime text

În acest sfârşit de săptămână, peste 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi   I.S.U. Constanţa,  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Astăzi 18 martie şi duminică 19 martie  a.c.,  jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciurilor de fotbal din cadrul Turneului Telegraf, competiţie sportivă ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.
 
Tot astăzi,  vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal  masculin dintre echipele   A.H.C. Dobrogea Sud  Constanţa şi C.S.M. Satu Mare, eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor, începând cu ora 12.15.
 
Duminică, 19 martie a.c., jandarmii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă în zona stadionului I.T.C. Constanţa, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi C.S. Portul Constanţa, partidă programată să înceapă la ora 12.00.
 
Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii