Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenţia celor care vor să devină poliţişti! IPJ Tulcea scoate la concurs 23 de posturi pentru încadrare din sursă externă

ro

02 Oct, 2016 10:18 3971 Marime text
În perioada 3 –7 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română. Astfel, luni, 3 octombrie, se va da startul încadrărilor directe, din sursă externă, şi reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.
 
Inspectoratului de Poliție Judeţean Tulcea i-au fost repartizate 23 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (1 post de ofiţer şi 1 post de agent).
 
Din totalul celor 23 de posturi destinate încadrării directe, 2 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 17 de agenți de ordine publică în mediul rural, 2 conductori câini în mediul urban și 2 posturi din Compartimentul Coductor Câini.
 
În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.
 
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://tl.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c. .
 
Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea în perioada 3 – 7 octombrie, zilnic, în intervalul orar 09.00 – 15.00.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii