Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două funcţii de conducere din cadrul DSP Constanţa, scoase la concurs. Iată ce spune Constantin Dina!

ro

02 Mar, 2017 00:00 2885 Marime text
Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de conducere vacante din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa. Este vorba despre ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct - sănătate publică şi a funcţiei de director executiv adjunct economic al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa.
 
Concursul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct economic al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa va avea loc pe data de 5 aprilie (proba scrisă), iar pe data de 6 aprilie este programat cel pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct - sănătate publică al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa (proba scrisă). Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul şi pe site-ul ANFP.
 
În prezent, funcţia de director executiv adjunct - sănătate publică al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa este ocupată de Ramona Iliuţă, iar postul de director executiv adjunct economic al instituţiei îi aparţine Luminiţei Enica. „Cei doi directori, Ramona Iliuţă şi Luminiţa Enica, sunt numiţi cu atribuţii, până la organizarea concursului“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul executiv general al DSP Constanţa, Constantin Dina.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii