Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Naţională Anticorupţie angajează. Diverse calificări constituie un avantaj

ro

18 Sep, 2016 21:32 2595 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) organizează concurs/examen în vederea ocupării a două posturi muncitor calificat – personal contractual (fochist) în cadrul Serviciului investiţii, achiziţii şi administrativ al Departamentului economico-financiar şi administrativ.
 
Concursul va avea loc la sediul DNA din Bucureşti, strada Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, sectorul 1, la data de 5 octombrie, ora 10.00 (proba scrisă) şi  12 octombrie, ora 10.00 (interviul).
 
Dosarul de înscriere trebuie să conţină şi recomandarea de la ultimul loc de muncă sau de la unitatea de învăţământ pentru absolvenţii care se angajează pentru prima dată ori copie de pe fişa de evaluare a performanţelor profesionale individuale din anul anterior.
 
Candidaţii trebuie să aibă minimum şcoala profesională, certificat de calificare în meseria de fochist. Constituie avantaj situaţia în care candidaţii au şi alte competenţe sau calificări.


Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii