Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directia de Film a lui Tufeanu angajeaza casier si femeie de serviciu

ro

03 Jun, 2010 03:11 1742 Marime text
cap_3.jpgDupă ce la mijlocul lunii februarie noul director de la Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, Gabriel Tufeanu, şi-a primit atribuţiile, a venit momentul ca instituţia să şi aibă activitate. Ieri, pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa a fost postat un anunţ potrivit căruia Direcţia angajează un casier încasator şi o femeie de serviciu. Persoana care urmează să fie angajată pe primul post va avea normă întreagă în vreme ce cea de-a doua va fi cu jumătate de normă.

În anunţul privind organizarea concursului este amintit faptul că posturile urmează a fi ocupate pe termen limitat, în perioada cât ţine sezonul estival, 25 iunie - 15 septembrie 2010. Contactat telefonic, şeful Direcţiei de Film ne-a precizat că cele două persoane urmează a fi angajate pentru Grădina de Vară de la Eforie. „Grădina se va deschide pe 25 iunie şi era nevoie de aceste două persoane acolo", a mai adăugat acesta.

angajari_cjc_-_directia_judeteana_de_distributie_a_filmului.jpgDupă cum se precizează în anunţ, concursul urmează să se desfăşoare pe 17 iunie. Pentru primul dintre posturile scoase la concurs se cere o vechime în specialitate de trei - cinci ani, să fie fără antecedente penale şi să se pună la punct cu şase legi pe baza cărora trebuie să dea examen. Pentru cel de-al doilea post, cei din Direcţia de film nu au prea multe pretenţii şi nici vreo bibliografie de studiat.

Pentru ambele posturi dosarele se pot depune până la data de 15 iunie, ora 17.00, la sediul Pavilionului Expoziţional. Participanţii la concurs vor avea de susţinut doar o probă, un interviu care va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Constanţa pe 17 iunie începând cu ora 10.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii