Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directia de Asistenta Sociala cauta director adjunct

ro

09 Jul, 2010 13:42 2217 Marime text

Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial al României, Partea III, nr.230/08.VII.2010, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează, în data de 10, respectiv 12 august, concurs de promovare pe funcţia publică de conducere vacantă de director general adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Concursul se va organiza la sediul DGASPC, pe 10 august urmând a avea loc proba scrisă iar pe 12 august, ora 10.00, interviul. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României. Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul DGASPC şi la numărul de telefon 0241/480.855.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 12 Jul, 2010 09:50 Nu numai DIRECTORUL GENERAL de la DGASPC Constanta trebuie sa plateasca pentru GRESELILE facute in orasul HARSOVA de Constanta ci si LIDERUL liberalilor harsoveni ,IONEL CHIRITA ce a avut functia de PRIMAR al acestuia si care se face VINOVAT de PROASTA ORGANIZARE ,de DETURNARI DE FONDURI din bugetul primariei si de manipularea unor cetateni din oras pentru executarea ”curateniei in strada” ceeace se traduce cu aplicarea unor pedepse si a hartuirilor unor persoane ce nu sunt de acord cu politica lor LIBERAL EXTREMISTA.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 09 Jul, 2010 15:08 Cand o sa fie concurs si pentru postul de DIRECTOR GENERAL de la DGASPC Constanta pentru ca si acest post trebuie ”improspatat” din moment ce in orasul Harsova de Constanta NU s-a dat de cinci luni de zile in folosinta CENTRUL DE ZI PENTRU COPII SCOLARI proveniti din familiile sarace si a celor care NU vor sa-si lase COPIII singuri in casa opt ore cat sunt la UN LOC DE MUNCA ??? DIRECTORUL GENERAL de la DGASPC Constanta ar trebui chiar dat afara deoarece a APROBAT construirea CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOARI din ORASUL hARSOVA de Constanta PE MARGINEA UNEI PRAPASTII DE PE MALUL DUNARII. MERITA acest ”director general” sa mai fie in functie ??? SIGUR CA NU, dar are ”spatele acoperit” si-si va continua ”domnia” extemista impotriva INTERESELOR directe ale COPIILOR si ale FAMILIILOR lor.Inca este in vigoare Art.314 din CODUL PENAL care se refera la: PUNEREA IN PRIMEJDIE A UNEI PERSOANE IN NEPUTINTA DE A SE INGRIJI.”Paresirea , alungarea sau LASAREA FARA AJUTOR ,in ORICE MOD,a unei COPIL sau a unei persoane care nu are putinta de a se ingriji,de catre acela care O ARE sub paza sau INGRIJIRE punandu-i in PERICOL IMINENT VIATA,SANATATEA SAU INTEGRITATEA CORPORALA, se pedepseste cu INCHISOARE de la UNU la TREI ani .Este APARATA de pedeapsa persoana care dupa savarsirea faptei ,îsi reia de buna voie indatoririle”.Acest articol din CODUL PENAL spune destul de clar ca nu -i este PERMIS NIMANUI in ROMANIA sa-si lase COPILUL in casa ,singur si sa plece la UN LOC DE MUNCA de OPT ore sau chiar mai putin.Eu, personal am fost INDEMNATA de mai multe persoane IMPORTANTE din orasul HARSOVA de Constanta DE A-MI LUA UN LOC DE MUNCA ,cu ”SACRIFICIUL” nejustificat de a-mi lasa SINGUR in casa COPILUL de zece ani, cel am in PLASAMENT FAMILIAL de OPT ANI DE ZILE. Printre persoanele importante ce mi-au propus locuri de munca cu INCALCAREA LEGII sunt :PRIMARUL orasului HARSOVA de Constanta, TUDOR NADRAG,reprezentanti de la PROTECTIA COPILULUI HARSOVA si chiar un politist , APOSTOL EUGEN...