Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța angajează!

ro

10 Feb, 2017 21:30 3498 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante – inspector de specialitate din cadrul Serviciului Administrație Publică Locală, Juridic – Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică.
 
Doritorii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licențp în domeniul științe inginerești și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 9 ani.

Concursul va consta în susținerea unei probe scrise, în data de 7 martie, ora 10.00, și a unui interviu, în data de 9 martie, ora 10.00. 

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Îl poţi găsi accesând linkul //www.ziuaconstanta.ro/locuri-de-munca-anunturi-constanta.html 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela 10 Feb, 2017 22:46 Pe bune??? Studii in științe inginerești? Așa ceva.... inginer la departamentul juridic! Bravo dl Tutuianu! Sa fie oare cu Dedicație?Nuuuuuu!
  • Vasile Gabrie 10 Feb, 2017 21:58 Studii inginerești????? La departamentul juridic? Sa fie oare cu Dedicație? Bravo dl președinte Tutuianu !!!! Ingineri in drept?????