Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs Poliţia Constanţa caută nouă şefi!

ro

07 Feb, 2017 00:00 2634 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi de conducere vacante de şef din cadrul inspectoratului.
 
Pe data de 22 februarie, la ora 10.00, la sediul IPJ Constanţa va avea loc concursul organizat pentru ocuparea postului de şef post I la Posturile de poliţie comunale Castelu, Ciocârlia, Cuza Vodă, Peştera, Poarta Albă, Tortoman din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu recrutare din sursă internă.
 
Pe data de 23 februarie, IPJ va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de şef post I, la posturile de Poliţie comunale Cerchezu şi Comana, cu recrutare din sursă internă. Concursul va avea loc la sediul inspectoratului, la ora 10.00, şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
 
Pe data de 27 februarie, tot la sediul Poliţiei Constanţa va avea loc concurs pentru ocuparea funcţiei de şef poliţie staţiune I la Poliţia Staţiunii Neptun, cu recrutare din sursă internă. Concursul va avea loc la ora 10.00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii