Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat solid MOL - LAFARGE in Romania - 02.02.2009

ro

02 Feb, 2009 00:00 2157 Marime text
Bucureşti, 02 februarie 2009: MOL şi Lafarge au semnat un acord pe trei ani, prin care MOL se angajează să furnizeze motorină conform cu standardele Euro 5, care integrează 4% biocomponenţi, pentru toate activităţile Lafarge în România: ciment, agregate şi betoane şi gips. 

Acordul prevede livrarea en-gros de motorină la cele aproximativ 40 de site-uri operaţionale Lafarge din România, ceea ce reprezintă circa 6 milioane litri pe an, cu respectarea standardelor de calitate ale Uniunii Europene.

"Parteneriatul cu Lafarge ne onorează şi ambiţionează, reprezentând o referinţă foarte importantă pentru noi. Soluţiile noastre en-gros, personalizate pentru a răspunde exigenţelor unuia din liderii mondiali în domeniul materialelor de construcţii, sunt o bază solidă pentru o viitoare colaborare mai apropiată cu Lafarge. De altfel, segmentul clienţilor corporatişti (b2b) este o prioritate pentru MOL, modelul nostru de business fiind centrat pe valori cum ar fi loialitatea faţă de clienţi şi eficienţa reţelei noastre în România, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile. Acest parteneriat confirmă angajamentul nostru faţă de piaţa românească", a spus Zsolt Szalay, Director General MOL România.

"Lafarge are, din 2008, un serviciu partajat de achiziţii pentru toate liniile sale de business, iar semnarea acordului pe termen mediu cu MOL reprezintă o manifestare directă a acestui nou aspect organizaţional, generator de cash, de servicii îmbunătăţite şi în concordanţă cu normativele europene valabile pentru echipamente mobile. Mai mult, sperăm într-o optimizare a performanţelor noastre operaţionale prin furnizarea de servicii de achiziţii de calitate clienţilor noştri interni, astfel încât, clienţii noştri externi să fie serviţi la timp şi cu produse de calitate", a declarat Ovidiu Bocănici, Director Achiziţii Lafarge România şi Lafarge Republica Moldova.

MOL Plc este o companie multinaţională independentă şi integrată, activând în domeniul energiei, lider în Europa Centrală şi de Est, cu sediul central în Budapesta. Grupul MOL derulează operaţiuni în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi statele membre CIS, având peste 15.000 de angajaţi. Potrivit studiului mondial Wood Mackenzie, rafinăriile MOL din Ungaria şi Slovacia sunt cele mai eficiente din Europa. MOL operează peste 1000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est. În prezent reţeaua MOL România include 131 de benzinării.

Lafarge este lider mondial în industria materialelor de construcţii, deţinând poziţii de vârf cu toate diviziile sale: Ciment, Agregate & Betoane şi Gips. Având 90.000 de angajaţi în 80 de ţări, Lafarge a înregistrat vânzări de 17,6 miliarde de euro şi un profit net de 1,9 miliarde de euro în 2007. Lafarge este singura companie din sectorul materialelor de construcţii aflată pe lista „celor mai durabile 100 de corporaţii din lume" în 2008. Lafarge este angajată să respecte principiile dezvoltării durabile de mulţi ani, urmărind o strategie care combină know-how-ul industrial cu performanţa, crearea de valoare, respectul pentru angajaţi şi culturile locale, protecţia mediului şi conservarea resurselor naturale şi energiei. Pentru a progresa în domeniul materialelor de construcţii, Lafarge plasează clientul în centrul preocupărilor sale, oferind industriei construcţiilor şi publicului general soluţii inovatoare care sporesc siguranţa, confortul şi calitatea vieţii de zi cu zi. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi pagina de Internet a Grupului la: www.lafarge.com.

Contact MOL
Adina Ionescu - Coordonator PR
aionescu@molromania.ro
Tel: 021 335 55 70/71
www.molromania.ro

Contact Lafarge
Departament Comunicare
comunicare@lafarge.ro
Tel/fax: 021 307 53 00
www.lafarge.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii