Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orăşelul ISIS - Jocurile veseliei de ziua copilăriei 1-3 Iunie 2012

ro

22 May, 2012 19:00 2734 Marime text

image001.jpgFiecare eveniment Isis este un motiv de bucurie. Pentru toţi cei care ne onorează cu prezenţa la manifestările pe care le organizăm cu emoţie şi dăruire, pentru noi când vedem zâmbetele de pe chipurile celor care se alătură proiectelor noastre. Vă mulţumim că în cei trei ani de activitate ai spitalului privat ISIS aţi devenit partenerii noştri fideli, ne susţineţi şi credeţi în ceea ce facem!

În perioada 1-3 iunie parcul Tăbăcăriei se transformă în Orăşelul Isis. Te aşteptăm să te distrezi şi să îţi oferim diploma de cetăţean de onoare.

Gravidă, mămică sau bunică, veniţi cu cei mici să vă bucuraţi împreună de surprizele pe care vi le-am pregătit!

Fii locuitorul unui oraş în care copilul tău este cetăţean de onoare; un oraş în care nu se percep taxe, în care nu există datorii şi nici amenzi, dar care funcţioneaza după o singură regulă: distracţie.

Timp de 3 zile trebuie să te asiguri ca micuţului tău nu îi lipseşte nimic, că nu ajunge mai devreme acasă, că mănâncă sănătos conform meniului stabilit de medic, că nu îşi contramandează întâlnirile cu prietenii din gaşca lui, şi, nu în ultimul rând, că are schimburi suficiente pentru toate locaţiile în care va trebui să semneze condica.

Jocuri clasificate pe grupe de vârstă, saltele gonflabile, un labirint cu o destinaţie moale. Sunt doar câteva dintre spaţiile de agrement pe care le punem la dispoziţia tuturor copiilor, de ziua lor.

Concursuri pe categorii de vârstă:

11:00-11:30 - Concurs întrecere pe covor moale (6-12 luni)

Regulament - Un părinte va sta în partea stângă/ dreaptă a copilului, la marginea covorului şi îl va încuraja pe micuţ să înainteze. Cel de-al doilea părinte va sta la finish pentru a-i indica până unde trebuie să meargă.

11:30-12:00 - Concurs jucării aruncate cât mai departe (12-18 luni)

Regulament - Micuţii vor sta în cărucioare şi au la dispoziţie 3 jucării personale pe care trebuie să le arunce cât mai departe.

12:00-12:30 - Concurs amprenta în 3 culori (18 - 24 luni)

Regulament - Fiecare concurent va primi o coală A3 şi 3 culori în care trebuie să îşi introducă mânuţele; au la dispoziţie două minute pentru a colora pagina fără a lăsa multe locuri goale.

12:30-13:00 - Concurs baloane ascunse în coșuri (2-3 ani)

Regulament - Mama îi dă copilului un balon pe care acesta trebuie să îl ducă tatălui. Ajuns la el, fiecare balon va fi legat cu o sfoară lungă şi introdus în coş. În 3 minute trebuie legate cât mai multe baloane.

17:30-18:00 - Concurs desene pe asfalt ( 1 iunie)


Timp de 3 zile, în parcul Tăbăcăriei din Constanţa, Orăşelul ISIS îi aşteaptă pe toţi să se distreze şi să desene cu cretă pe asfalt.

Toţi copiii vor participa la o tombolă cu premii care să le amintească de vizita în Orăşelul Isis (diplome de participare, dulciuri, jucării, bilete la Teatrul de păpuşi, acvariu, şi multe, multe alte surprize). Extragerea va avea loc pe data de 3 iunie, ora 17:00.

Nu numai spiriduşii au parte de surprize, ci şi părinţii. Şedintele de consiliere în alăptare, întâlnirile cu specialiştii au fost special concepute pentru această manifestare. Participanţii la activităţi vor primi materiale informative şi promotionale.

Intra pe www.isis-med.ro pentru a vedea cum s-au distrat copiii anul trecut de ziua lor.

Te asteptam cu drag!

Proiectul iniţiat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului este organizat de Asociația Clubul Isis și Primăria Municipiului Constanţa si beneficiază de susţinerea Spitalului Privat ISIS şi Isis TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii