Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nasterea intr-un spital privat devine accesibila oricui!

ro

01 Mar, 2012 19:58 2255 Marime text

In prag de aniversare a celor 3 ani de cand daruieste fericire, Spitalul Privat Isis din Constanta si-a propus sa depaseasca asteptarile celor care aleg serviciile sale.

Incepand cu data de 1 februarie 2012 Maternitatea Isis ofera viitoarelor mame posibilitatea de achitare esalonata a pachetului de nastere in valoare de 1000 euro, fara dobanda. Noul sistem presupune achitarea sumei de 500 euro la externare, diferenta urmand a fi platita in 5 rate egale a cate 100 euro lunar.

Pachetul de nastere include toate facilitatile de care femeile insarcinate au nevoie pentru a-si aduce pe lume bebelusii in conditii de siguranta si confort: posibilitatea de a naste natural, in apa sau prin cezariana in baza unui plan de nastere stabilit de comun acord cu medicul curant, recoltare celule stem, anestezie, posibilitatea asistentei la nastere si pe perioada spitalizarii de catre proaspatul tatic, spitalizare pentru mama si bebelus, toate consumabilele necesare, rooming-in in rezerve proprii cu baie, TV, internet wireless, prima consultatie a bebelusului in primele 7 zile de la externare.

Campania a fost lansata in urma cu o luna si foarte multi viitori parinti s-au aratat incantati de beneficiile noului pachet de nastere. Potrivit medicilor primului spital privat din Dobrogea, au fost primite numeroase solicitari in acest sens.

Angajamentul de plata pe care viitorii parinti si-l asuma este un contract intre spital si acestia realizat pe baza actului de identitate, evitandu-se astfel toate demersurile suplimentare necesare accesarii unui credit bancar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii